Banbrytande tankegods

Allt vi gör, både i utbildningar och konsultuppdrag, utgår från det levande. Det levande i dig och i verksamheten du leder.

För att utforska vad det innebär rör vi oss med nyfikenhet kring olika frågor med denna utgångspunkt. Vi träffar andra som inspirerar oss i våra två podcasts och skriver reflektioner kring olika frågor för att beskriva vår tankevärld.

Vår podcast heter Banbrytande Ledarskap, och vi har en egen kanal för de avsnitt som vänder sig specifikt till Hälso- och sjukvården. Du hittar poddavsnitten här, och kan också lyssna i din vanliga poddapp (t.ex. Spotify).

Vill du få det senaste av reflektioner och annat från oss? Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev, som ges ut några gånger om året. Se knapplänk längst ner här på sidan.

3B: PÅ BALKONGEN – Med kärlek i händerna

3B: PÅ BALKONGEN – Med kärlek i händerna

Välkommen till ett samtal ”på balkongen”, där Monika Neukirchen och Mairi Savage reflekterar över samtalet med Lasse ”Brandmannen” Gustavson om att ha kärlek i händerna! Efter varje poddsamtal med en gäst sätter sig Monika och Mairi på en mental balkong för att...

2B: PÅ BALKONGEN – Att vara buren av en idé

2B: PÅ BALKONGEN – Att vara buren av en idé

Välkommen till ett samtal "på balkongen", där Monika Neukirchen och Mairi Savage reflekterar över samtalet med Sassa Roshandel om att vara buren av en idé! Efter varje poddsamtal med en gäst sätter sig Monika och Mairi på en mental balkong för att reflektera kring det...

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Gillar du det du hittar här? Prenumera på vårt nyhetsbrev för att få reflektioner och inspiration via mejl några gånger om året. Vårt senaste hittar du här.

Din e-postadress kommer inte användas i något annat syfte än att skicka nyhetsbrevet och kommer inte säljas eller delas vidare. Du kan när som helst välja att inte få fler mejl.

Genom att tacka ja till nyhetsbrevet godkänner du att Hillesgårdsakademin sparar dina personuppgifter. Se integritetspolicy.