Anmälan 2025

Min anmälan till programmet Banbrytande ledarskap innebär följande:

Aktivt deltagande

Jag anmäler mig till programmet och har bokat in modulerna i min kalender så att jag kan närvara vid samtliga tillfällen.

Jag kommer att vara villig att dela med mig kring mina utmaningar och erfarenheter som verksamhetsledare.

Avbokning

Om avbokning av Banbrytande Ledarskap sker senare än 10 kalenderdagar före den digitala uppstarten, kommer Stiftelsen Hillesgårdsakademin att debitera kostnaden för hela programmet, d.v.s. 49 000 kr exkl. moms.

Resor och logi

Kostnader för resor och logi bekostas av deltagarens organisation. Hillesgården bokar automatiskt logi för deltagare då utvecklingsprogrammet sker på Hillesgården. Deltagare ansvarar själv för avbokning enligt Hillesgårdens regler, samt för eventuella kostnader vid avbokning.

Nyhetsbrev

När du anmäler dig läggs du också in som prenumerant på Hillesgårdsakademins nyhetsbrev, som ges ut några gånger om året.

Din e-postadress kommer inte användas i något annat syfte än att skicka nyhetsbrevet och kommer inte säljas eller delas vidare. Du kan när som helst välja att inte få fler nyhetsbrevsmejl.

Jag vill anmäla mig till Banbrytande ledarskap 2025

10 + 7 =

Genom att anmäla dig till Banbrytande ledarskap godkänner du att Hillesgårdsakademin sparar dina personuppgifter. Se integritetspolicy.