Skip to content

Deltagare berättar

Några av dem som deltagit i Makt & Kärlek har skrivit följande rekommendationer, som kanske ytterligare kan tydliggöra vad kursen handlar om och kan tänkas ge dig som deltagare:

 

”Rekommenderar starkt denna kurs. Våga dig ut på en personlig utvecklingsresa och utmana din tidigare affärslogik och samverkansbild.”

*******

"Varm och samtidigt utmanande kurs. Gav mig otroligt mycket för att få ihop sammanhangen i det vi står inför i arbete, samhälle och världen i stort."

*******

"Kursen erbjöd en väldigt väl sammansatt helhet, med fin balans mellan föreläsningar, reflektion, meditation, qi gong och aktivt deltagande i gruppövningar. Dessutom förstärktes upplevelsen av de vackra omgivningarna och den behagliga atmosfär som vilar över Hillesgården."

*******

"Fantastiskt utvecklande kurs på en mycket speciell plats! Kan varmt rekommendera att gå om du vill få nya perspektiv på dig själv samt på vad som händer i vår omvärld!" 

*******

"Det är svårt att välja ut en enskild sak som den största behållningen, dels för att det är helheten av de olika momenten som utgör kursens främsta styrka, dels för att jag tror att det kan ta många år – kanske ett helt liv – att upptäcka vilka effekter kursen kommer att få. Om jag ändå ska försöka, blir det att den ingjöt mod, glädje och tillförsikt. Den känns som en "knuff" i en hittills okänd men spännande riktning.

En av de viktigaste sakerna jag tar med mig från kursen är att det finns ett positivt och konstruktivt sätt att betrakta vår tids utbredda kollektiva ångest, nämligen som oförlöst kreativitet. En annan mycket viktig sak jag tar med mig är att det uppenbarligen finns andra människor som funderar i samma banor som jag själv vad gäller att öppna porten till själen och intuitionen.

Ett av mina starkaste minnen från kursen är övningen där vi skrev ned typiska angrepp från egot och sedan gick runt och läste upp dem för varandra. Jag har fått mycket lättare att upptäcka när mitt eget ego är på krigsstigen tack vare den övningen. Ett annat starkt minne är övningen där vi målade våra själar och sedan diskuterade våra alster.

Kursen har gjort mig mer positivt inställd och mer inspirerad att med förnyad kraft ta tag i projekt som har gått lite på halvfart. Tack vare mötet med kursledarna och -deltagarna, som jag i viktiga avseenden betraktar som likasinnade, känner jag mig buren av ett slags gemenskap på min fortsatta vandring.

Vad gäller frågan om vad jag var med om, skulle jag vilja citera en av kursdeltagarna som beskrev kursen som en mental eller själslig spaupplevelse. Den erbjöd en väldigt väl sammansatt helhet, med fin balans mellan föreläsningar, reflektion, meditation, qi gong och aktivt deltagande i gruppövningar. Dessutom förstärktes upplevelsen av de vackra omgivningarna och den behagliga atmosfär som vilar över Hillesgården."

*******

Läs vår nyhetsbrev, som kommer några gånger om året:Scroll To Top