Skip to content

Pris och prismodell för Makt & Kärlek – ”pay it forward”

Vi vill att så många som möjligt ska kunna delta vid Makt & Kärlek, och vi tror på kraften i tillit. Därför har vi valt en prismodell där du som deltagare själv får utrymme att ta ställning till vad du kan och vill betala.

Alternativ 1: Pay it forward

”Jag har möjlighet, och väljer därför att betala mer än ordinarie avgift så att fler får möjlighet att gå kursen. Jag har tillit till att jag får tillbaka denna investering i en annan form.”

8500 kr plus valfritt belopp

Alternativ 2: Ordinarie pris

”Jag tycker att priset är rimligt och har möjlighet att betala det.”

8500 kr

Alternativ 3: Stipendium

”Jag vill gå kursen men har just nu men har bara möjlighet att betala en del av den ordinarie kursavgiften. Jag betalar tillbaka genom att betala mer vid ett annat tillfälle, eller bidra i annan form.”

8500 kr minus valfritt belopp

Samtliga priser ovan är angivna exklusive moms.

Du kommer att få en fråga om vad du kan och vill betala i samband med fakturering som sker efter att du har gått kursen.

Kostnad för kost och logi på Hillesgården (2 495 kr exklusive moms) tillkommer och betalas på plats. Eventuell avbokning av kost och logi behöver ske senast 1 vecka innan workshopens första dag – i annat fall utgår 50 procent av avtalat pris. Eventuell avbokning görs direkt av dig som deltagare till karin@hillesgarden.se.

Tillbaka till sidan Makt & Kärlek

Läs vår nyhetsbrev, som kommer några gånger om året:Scroll To Top