Skip to content
Planta 1024

Inspiration till dig som vill skapa framtidens organisationer

Att meditera är ett sätt att komma i kontakt med sig själv och i förlängningen bli en god ledare. Vi har arrangerat meditationsdagar på Hillesgården vid två tillfällen, här berättar några deltagare hur de upplevde dagarna:

Ett av de ämnen vi berört både i Makt & Kärlek och i Banbrytande ledarskap är förlåtelse. Här beskriver en av våra kursledare, Karl-Erik Edris, några tankar kring detta stora begrepp:

Filmer med Frederic Laloux

En av dem som inspirerar oss är Frederic Laloux, som skrivit boken Reinventing Organizations. Efter att boken kommit ut i många länder har han i sina samtal med företagsledare fått ett antal insikter om fallgropar, framgångsfaktorer och vanliga frågor många ställs inför när de jobbar med att ”reinvent” sin organisation. Och i stället för att skriva en ny bok om HUR man gör, gör han dessa filmer.

https://thejourney.reinventingorganizations.com

Mattias Stjernström, Garden of Potential, Eskilstuna
Mattias Stjernström, Garden of Potential, Eskilstuna

Poddar med Mattias Stjernström

Vi vill gärna bidra till att skapa inspiration om hur framtidens organisationer och ledarskap kan se ut.

Här publicerar vi två poddar där Fredrik Lidman intervjuar Mattias Stjernström. Mattias har byggt upp ett antal företag i Eskilstuna utifrån ett tillitsbaserat ledarskap, och han har många intressanta och användbara synpunkter på hur organisationer bör fungera.

Läs vår nyhetsbrev, som kommer några gånger om året:Scroll To Top