Skip to content
Karl-Erik o deltagare Makt o kärlek 2017 - 1024

Mötesplats Akademin

Hillesgårdsakademin är en arena för ny energi, inspiration, stöd, kunskap och perspektivskifte. 

Du som har deltagit i någon av våra kurser, Makt & Kärlek eller Banbrytande ledarskap, blir automatiskt medlem i Hillesgårdsakademin. Här kan du i praktiken förlänga din utbildning genom att delta på våra samlingar, ta del av våra nyheter och publikationer, eller söka kontakt med andra i nätverket.

Hillesgårdsakademin syftar till att vara din inspirationskälla och energidepå för att du ska kunna fortsätta förändra på djupet – både förändra sättet din verksamhet bedrivs på och förändra ditt eget sätt att leda och verka i din organisation.

Som medlem i Hillesgårdsakademin kommer du att få ett nyhetsbrev några gånger per år samt inbjudningar till Akademidagar och andra arrangemang där du har möjlighet att träffa andra medlemmar samt intressanta föreläsare och inspiratörer.

Verksamheten inom Hillesgårdsakademin utformas utifrån medlemmarnas önskemål, behov och egna initiativ. Att vara medlem är självklart frivilligt, och du kan avregistrera dig när du vill. Medlemskapet är kostnadsfritt, men vi tar ut en liten kostnad för vissa av de aktiviteter som arrangeras.

På gång under 2020

Vi har skapat en podd! Under namnet Banbrytande ledarskap kommer vi att publicera samtal om olika ämnen som berör ledarskap ur olika vinklar.

Våren 2020 kommer vi att bjuda in till en Akademidag med en tankeväckande och inspirerande inledning och gott om tid för gemensam reflektion mellan medlemmar.

Läs vår nyhetsbrev, som kommer några gånger om året:Scroll To Top