Mötesplats Akademin

Hillesgårdsakademin har som ambition att vara en inspirationskälla och energidepå för att du ska kunna fortsätta utveckla dig och förändra på djupet – både förändra ditt eget sätt att leda och verka i din organisation, och som en konsekvens driva på förändring av din verksamhet.

När du har deltagit i någon av våra kurser eller program vill vi därför ge dig tillgång till en mötesplats för att fortsätta lärandet och utvecklingen av såväl dig själv som din verksamhet. Du är varmt välkommen till våra aktiviteter. Nedan hittar du alla aktuella datum.

Meetup

Två gånger per termin anordnar vi en Meetup på The Castle (Slottsbacken 8) i Stockholm. Vi utgår då från ett tema per gång, och efter ett kort föreläsningsmoment eller annan slags inramning av frågan, bygger träffarna på att alla deltagare tillsammans för ett nyfiket och utforskande samtal utifrån det givna temat. Varje meetup avslutas med mingel.

Till våra meetup-tillfällen får du även ta med dig en gäst.

Inplanerade tillfällen:

12 mars 2020 - Den inre kompassen

Programmet inleds med en gemensam incheckning15.00. Från 15.30 lyssnar vi på Anna Jonasson, Annika Kolmert och Maryam Yazdanfar, som alla gått Banbrytande ledarskap. De berättar om hur de fick fatt i den inre röst som visade dem vägen – den inre kompassen.

Därefter reflekterar vi tillsammans kring temat. När lyssnade du till din inre kompass och vad hände då? Vad gör det svårt för oss att lyssna? Hur får jag kontakt med min inre kompass?

Samtalet leds av Monika Neukirchen. Efter det blir det gott om tid för att dela tankar och funderingar om ledarskap utifrån din egen verklighet.

Tema: Den inre kompassen

Tid: Torsdag 12 mars.15.00 incheckning. 15.30-17.30 inspiration och faciliterat samtal. 17.30-19.00 mingel och samtal.

Plats: The Castle, Slottsbacken 8, Gamla Stan i Stockholm

Pris: Det är kostnadsfritt att delta. Vin och tilltugg kan köpas för självkostnadspris.

Anmälan: Kontakta Monika Neukirchen senast den 9 mars

Redaktionsdagar

En gång per månad träffas den redaktion som utgör ”Hillesgårdsakademins röst”. Vi planerar aktiviteter inom Hillesgårdsakademin, utforskar idéer för nya podcastavsnitt samt producerar innehåll till våra kommunikationskanaler.

Redaktionsmötena är öppna för alla att delta i, regelbundet eller vid enstaka tillfällen.

Vill du delta? Kontakta Monika Neukirchen i förväg

Datum våren 2020: 11 februari, 10 mars, 16 april, 12 maj

Tid: 09.00-12.00 varje gång

Plats: The Castle, Slottsbacken 8, Gamla Stan i Stockholm

 

Mötesplats Akademin

Som medlem i Hillesgårdsakademin får du ett nyhetsbrev några gånger per år samt inbjudningar till Meetup-träffar, Akademidagar och andra arrangemang där du har möjlighet att träffa andra medlemmar samt intressanta föreläsare och inspiratörer.

Verksamheten inom Hillesgårdsakademin utformas utifrån medlemmarnas önskemål, behov och egna initiativ.

Att vara medlem är självklart frivilligt, och du kan avregistrera dig när du vill. Medlemskapet är kostnadsfritt, men vi tar ut en liten kostnad för vissa av de aktiviteter som arrangeras.

Stiftelsen Hillesgårdsakademin
Hillesgården 4452
264 94 Klippan

Slottsbacken 8
111 30 Stockholm

Tfn 073-398 24 55
info@hillesgardsakademin.se