Mötesplats Akademin

 

Hillesgårdsakademin vill vara en inspirationskälla och energidepå för att du ska kunna fortsätta utveckla dig och förändra på djupet – både förändra ditt eget sätt att leda och verka i din organisation, och som en konsekvens av det driva på förändring av din verksamhet.

Vi vill därför ge dig tillgång till en mötesplats för att fortsätta lärandet och utvecklingen av dig själv och din verksamhet. Läs mer här.

 

Meetup – Samtalet fortsätter

Med vår podd vill vi väcka tankar och skapa lust att utforska olika frågor och områden som är centrala för ett banbrytande ledarskap. I samband med varje nytt poddavsnitt i vår podd Banbrytande ledarskap bjuder vi in till en meetup-träff där du kan vara med och fortsätta det samtal vi påbörjar i podden. Vi kallar dessa träffar ”Samtalet fortsätter”.

Vi träffas digitalt i Zoom, och mötet pågår max två timmar. Vi inleder med en incheckning, och har sedan ett kort föreläsningsmoment eller någon annan inramning av frågan. Därefter för vi ett faciliterat, nyfiket och utforskande samtal kring det givna temat.

Dessa träffar präglas av utforskande snarare än tvärsäkerhet. Av inlyssnande snarare än debatterande. Av vilja att förstå olika perspektiv snarare än att polarisera och försöka ”vinna”.

Hoppas du vill vara med och fortsätta samtalet!

Samtalet fortsätter: Om omdöme 

I poddavsnittet Om omdöme reflekterar Karl-Erik Edris om omdömets roll i ledarskap, och för lärande och innovation. Välkommen att fortsätta samtalet:

Tid: Torsdag 18 februari 16.00-18.00.

Plats: Digitalt via Zoom. Du får länk när du anmält dig.

Pris: Det är kostnadsfritt att delta.

Anmälan: Mejla till anmalan(a)hillesgardsakademin.se.

Mötesplats Akademin

Som medlem i Hillesgårdsakademin får du ett nyhetsbrev några gånger per år samt inbjudningar till Meetup-träffar, Akademidagar och andra arrangemang där du har möjlighet att träffa andra medlemmar samt intressanta föreläsare och inspiratörer.

Verksamheten inom Hillesgårdsakademin utformas utifrån medlemmarnas önskemål, behov och egna initiativ.

Att vara medlem är självklart frivilligt, och du kan avregistrera dig när du vill. Medlemskapet är kostnadsfritt, men vi tar ut en liten kostnad för vissa av de aktiviteter som arrangeras.

 

Stiftelsen Hillesgårdsakademin
Hillesgården 4452
264 94 Klippan

Slottsbacken 8
111 30 Stockholm

Tfn 073-398 24 55
info(a)hillesgardsakademin.se