Våra kurser & program

”Jag har gått ledarskapsutbildningar tidigare, men inget liknande. Kom tillbaks med energi, påfylld och upprymd. Vi kom varandra nära i gruppen. Annorlunda plats och upplägg, helt rätt och allt hänger ihop.”

— Deltagare Banbrytande ledarskap

”Utifrån den inre resan och de konkreta verktyg vi fick utforska har jag blivit bättre på att se mina medarbetare och kollegor, blivit en bättre beslutsfattare och en mer tillitsfull och inkluderande ledare.”

— Deltagare Banbrytande ledarskap

Banbrytande ledarskap

I programmet Banbrytande ledarskap får du möjlighet att på ett djupt personligt sätt se på samhällets och människans utveckling som en grund för ditt eget banbrytande ledarskap. Du får också verktyg för att utöva ett strategiskt och optimalt ledarskap i din egen organisation.

Banbrytande ledarskap leds av Fredrik Lidman, Monika Neukirchen och Karl-Erik Edris. Mer om de tre programledarna.

Programmet Banbrytande ledarskap har genomförts 2017, 2018 och 2019. Omgången som börjar 2021 kommer att ha en blandning av fysiska träffar och digitala moduler samt coachning i mindre grupper för deltagarna utifrån deras faktiska praktik och de utmaningar som finns där.

Information och anmälan

Kontakta Fredrik Lidman via fredrik(a)hillesgardsakademin.se om du vill få mer information om programmet Banbrytande ledarskap.

Datumen för nästa omgång är inte satta ännu.

Anmäl dig via vårt webbformulär.

Hillesgårdsakademin - medlemskap för kraftfull förändring

När du har gått igenom programmet Banbrytande ledarskap kan du bli medlem i Hillegårdsakademin. Det ger dig möjlighet att ta del av alla aktiviteter som anordnas inom akademin, men också att själv bidra och samskapa för att behålla fokus, utveckla tankar och få kraft till förändring.

Läs mer om detta på Mötesplats Akademin.

 

Stiftelsen Hillesgårdsakademin
Hillesgården 4452
264 94 Klippan

Tfn 0435-215 30 (knappval 6)
info(a)hillesgardsakademin.se