Våra kurser & program

”Jag har gått ledarskapsutbildningar tidigare, men inget liknande. Kom tillbaks med energi, påfylld och upprymd. Vi kom varandra nära i gruppen. Annorlunda plats och upplägg, helt rätt och allt hänger ihop.”

— Deltagare Banbrytande ledarskap

”Utifrån den inre resan och de konkreta verktyg vi fick utforska har jag blivit bättre på att se mina medarbetare och kollegor, blivit en bättre beslutsfattare och en mer tillitsfull och inkluderande ledare.”

— Deltagare Banbrytande ledarskap

Banbrytande ledarskap

I programmet Banbrytande ledarskap får du möjlighet att på ett djupt personligt sätt se på samhällets och människans utveckling som en grund för ditt eget banbrytande ledarskap. Du får också verktyg för att utöva ett strategiskt och optimalt ledarskap i din egen organisation.

Banbrytande ledarskap leds av Fredrik Lidman, Monika Neukirchen och Karl-Erik Edris. Mer om de tre programledarna.

Programmet Banbrytande ledarskap har genomförts 2017, 2018 och 2019. Omgången som börjar 2021 kommer att ha en blandning av fysiska träffar och digitala moduler samt coachning i mindre grupper för deltagarna utifrån deras faktiska praktik och de utmaningar som finns där.

Information och anmälan

Kontakta Fredrik Lidman via fredrik@hillesgardsakademin.se om du vill få mer information om programmet Banbrytande ledarskap.

Datumen för nästa omgång är inte satta ännu.

Anmäl dig via vårt webbformulär.

”Kursen erbjöd en väldigt väl sammansatt helhet, med fin balans mellan föreläsningar, reflektion, meditation, qigong och aktivt deltagande i gruppövningar. Dessutom förstärktes upplevelsen av de vackra omgivningarna och den behagliga atmosfär som vilar över Hillesgården.”

— Deltagare Makt & Kärlek

”En av de viktigaste sakerna jag tar med mig från kursen är att det finns ett positivt och konstruktivt sätt att betrakta vår tids utbredda kollektiva ångest, nämligen som oförlöst kreativitet. En annan mycket viktig sak jag tar med mig är att det uppenbarligen finns andra människor som funderar i samma banor som jag själv vad gäller att öppna porten till själen och intuitionen.”

— Deltagare Makt & Kärlek

Makt & Kärlek

Workshopen Makt & Kärlek är på tre dagar, och innehåller ett antal olika pass, på teman som:

  • Om balans mellan makt och kärlek
  • Relationen mellan själen och egot
  • Mottaglighet för framtiden som förutsättning för verklig kreativitet
  • De sex hjärtdygderna – dimensioner av kärlek och medmänsklighet
  • Ditt fortsatta arbete för att stärka kärlekens maktposition – i ditt liv, i din yrkesroll och i samhället i stort

I workshopen varvas föreläsningar av Karl-Erik Edris med praktiska övningar och reflektion. Monika Neukirchen är programledare och Elena Wallén Björkenäng bidrar med moment under dagarna. Läs mer om alla tre här.

Information och anmälan

Kontakta Monika Neukirchen via monika@hillesgardsakademin.se om du vill veta mer om Makt & Kärlek.

Datum för nästa tillfälle är inte klart.

”Jag känner mig lugn och påfylld. En fantastiskt bra start på hösten!”

— Deltagare Meditation som livshållning

”Tre dagar med mycket tänkvärt innehåll. Jag har fått perspektiv på vad människan är och kan vara, och tar med mig det in i mitt ledarskap.”

— Deltagare Meditation som livshållning

Meditation som livshållning

Det här är tre dagar som fokuserar på meditation som livshållning - en vidareutveckling av ditt inre arbete. Genom meditation kan du få kontakt med din intuition och inre visdom. Denna kurs vänder sig till dig som vill förstå meditationens roll i det inre arbetet på ett djupare sätt och samtidigt utveckla din egen meditationspraktik.

Meditationsdagarna leds av Karl-Erik Edris.

Information och anmälan

Om du har frågor om Meditation som livshållning är du varmt välkommen att kontakta Karl-Erik Edris via karl-erik@hillesgardsakademin.se.

Datumen för nästa omgång är inte klara än.

Hillesgårdsakademin - medlemskap för kraftfull förändring

När du har gått igenom programmet Banbrytande ledarskap kan du bli medlem i Hillegårdsakademin. Det ger dig möjlighet att ta del av alla aktiviteter som anordnas inom akademin, men också att själv bidra och samskapa för att behålla fokus, utveckla tankar och få kraft till förändring.

Läs mer om detta på Mötesplats Akademin.

 

Stiftelsen Hillesgårdsakademin
Hillesgården 4452
264 94 Klippan

Slottsbacken 8
111 30 Stockholm

Tfn 073-398 24 55
info@hillesgardsakademin.se