Skip to content

Här har vi samlat rekommendationer av några deltagare i Banbrytande ledarskap, för att ge en bild av vad detta kan tänkas ge dig som deltagare:

 

”Jag har gått ledarskapsutbildningar tidigare, men inget liknande. Kom tillbaks med energi, påfylld och upprymt. Speciellt efter första modulen där vi jobbade med inre utveckling. Vi kom varandra nära i gruppen. Annorlunda plats och upplägg, helt rätt och allt hänger ihop.”

*****

”Banbrytande ledarskap är en speciell kurs som går inte att jämföra med något annat. Ledarskapet sätts i ett mycket större sammanhang än jag någonsin hört om tidigare. Så spännande och så omvälvande! Jag ser nu med nya ögon på min verksamhet.”

*****

”Att kalla Banbrytande ledarskap för en utbildning eller kurs känns för litet. Jag skulle mer kalla det för en resa där vi erbjuds att följa med på en färd genom vårt inre och hela tiden sätta det i perspektivet av våra yttre sammanhang.

Beroende på hur mycket eller lite vi väljer att öppna upp, för valet finns där hela tiden, får vi lära oss att utforska de stora farlederna men också vägarna och stigarna vi tidigare ignorerat. Vi har alltid möjligheten att ta genvägen förbi, men idén med Banbrytande är att ta sig tiden och kraften att se var omvägarna tar en.

Mitt starkaste minne av kursen är när min pollett kring vikten av mitt eget jag trillade på plats. Insikten om att mitt autentiska jag inte är någonting jag ska försöka fila bort in absurdum eller försöka anpassa till yttre omständigheter till vilket pris som helst ger kraft som gör mig till en tryggare människa och en bättre ledare. Och utan den integriteten som medvetandet om mig själv innebär riskerar jag att skada mig själv, min omgivning och dessutom misslyckas i mitt arbete.

Utifrån den inre resan och de konkreta verktyg vi fick utforska har jag blivit bättre på att se mina medarbetare och kollegor, blivit en bättre beslutsfattare och en mer tillitsfull och inkluderande ledare.

Dessutom har jag fått nycklarna till att fortsätta mitt inre sökande - ett äventyr som ger vishet och oändliga överraskningar.”

Läs vår nyhetsbrev, som kommer några gånger om året:Scroll To Top